Τρίτη 30 Νοεμβρίου 2010

Με πριμ εκκίνησης το 16ο Rally Sprint Αμφίκλειας 3sss

Το Δ.Σ. της Λ.Α.Μ.Α. αποφάσισε σε χθεσινοβραδυνη του συνεδρίαση να δοθεί ΠΡΙΜ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ σε κάθε πλήρωμα 30€ αναφορικά με το 16ο rally sprint ΑΜΦΙΚΛΕΙΑΣ το οποίο θα πραγματοποιηθεί το επόμενο Σαββατοκύριακο 11 και 12 Δεκεμβρίου. Να σημειωθεί ότι τρία ξενοδοχεία της Αμφίκλειας και δύο της Τιθορέας συμφώνησαν άτυπα με την λέσχη να παρέξουν τα δωμάτιά τους με ειδική τιμή δίκλινου για το Σάββατο το βράδυ στα 30€.


Να θυμίσουμε πως ο αγώνας προσμετρά στο Πανελλήνιο Κύπελλο ασφάλτινων rally sprint. Είναι ο εξ αναβολής αγώνας, 3ος γύρος του θεσμού τον Μάιο που δεν πραγματοποιήθηκε ελλείψει επαρκών συμμετοχών. Ασφάλτινο τερεν, πρόσφατα ασφαλτοστρωμένο και μια ειδική διαδρομή πολύ όμορφη, τεχνική η οποία στο παρελθόν είχε χρησιμοποιηθεί, χωμάτινη τότε, σε ραλλυ Ακρόπολις αλλά και σε παλαιότερες διοργανώσεις της Λ.Α.Μ.Α. Στις πλευρές του Παρνασσού λοιπόν, η ειδική διαδρομή σε αυτή τον σχεδιασμό, ξεκινάει από την Αμφίκλεια και τερματίζει στην Άνω Τιθορέα με συνολικό μήκος 8,2 χλμ.
     Οδηγική ευχαρίστηση θα προσφέρει αυτή η ειδική την στιγμή μάλιστα που, με έγκριση της ΕΘΕΑ ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί σε τρία (3) σκέλη. Μπορεί η ειδική να μην έχει προσβάσεις για τους θετές, αλλά σίγουρα, αφενός η ίδια η ειδική, αφετέρου η πανέμορφη τοποθεσία με μοναδική θέα, είναι παράγοντες που θα συμβάλουν σε μια απολαυστική παρακολούθηση του αγώνα για τους θεατές. Πληροφορίες μας λένε πως, εκτός των υπολοίπων αγωνιστικών, θα μπορέσουμε να δούμε, να ακούσουμε και να ονειροπολήσουμε, καθώς θα εμφανιστεί μια συμμετοχή με ένα πανέμορφο "ιστορικό" μακρύ Audi Quattro, νέο απόκτημα του Βασίλη Βελάνη, ο οποίος βέβαια θα είναι και ο οδηγός του Audi, έχοντας πάντα δίπλα του τον Γιάννη Βελάνη. Μια συμμετοχή, μια "κίνηση" του Βασίλη Βελάνη που μας χαροποιεί ιδιαίτερα...