Πέμπτη 25 Νοεμβρίου 2010

Σεμινάριο Αγωνιστικής Οδήγησης by Koyrtesis

Το επόμενο ομαδικό σεμινάριο αγωνιστικής οδήγησης θα διεξαχθεί στο "Παραλληλοδρόμιο" το διήμερο 4 και 5 Δεκεμβρίου αν οι συμμετέχοντες ειίναι 4 -8 ή μόνο το Σάββατο 4 ή την Κυριακή 5 Δεκεμβρίου (κατ' επιλογή των συμμετεχόντων), αν οι συμμετέχοντες είναι μέχρι τρεις.
Σας υπενθυμίζουμε ότι το "σχολείο" περιλαμβάνει 4 ώρες θεωρία αγωνιστικής οδήγησης, ΟΠΟΥ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΝΤΑΙ και στη συνέχεια γίνονται οι πρακτικές εφαρμογές στο χώρο της πίστας, διαρκείας 5 περίπου ωρών αν οι συμμετέχοντες έιναι μέχρι 3, ενώ αν είναι περισσότεροι και η επόμενη ημέρα αφιερώνεται στην πρακτική. Το θεωρητικό κομμάτι βασίζεται στο βιβλίο 'ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΙ ΑΠΛΑ- ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΟΔΗΓΗΣΗΣ' το οποίο και διανέμεται στους συμμετέχοντες με το πέρας του σεμιναρίου.
Οι πρακτικές εφαρμογές γίνονται με τα αγωνιστικά αυτοκίνητα των συμμετεχόντων, που ανάλογα με των αριθμό των παρισταμένων, αναμένεται να καλύψουν από 45 - 60 χλμ πρακτικών εφαρμογών και εννοείται ότι χρησιμοποιούμε χρονόμετρο για επιβεβαίωση των πεπραγμένων.
Το κόστος παρακολούθησης είναι 450€ για αυτοκίνητα με κίνηση στους 2 τροχούς ή 550€ για τετρακίνητα οχήματα.
Σε περίπτωση κακών καιρικών συνθηκών, οι πρακτικές εφαρμογές θα γίνουν εκτός πίστας και το κοστολόγιο θα είναι 450€ για κάθε τύπο αυτοκινήτου
Συμμετοχές ή με mail στο info@parallilodromio.gr Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. ή τηλεφωνικώς στο 6945 544439- Λάμπης Κουρτέσης.
Δηλώσεις συμμετοχής μέχρι την Δευτέρα 29 Νοεμβρίου.