Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου 2010

Ο Ρουστέμης στον Σχίνο

 H αγωνιστική ομάδα του Αλεξάνδρου Ρουστέμη συμμετείχε στη 1η Ανάβαση Σχινου που έγινε  με μεγάλη επιτυχία .Τα αποτελέσματα της ομάδας ήταν:μια 2η θέση στη κατηγορία Ε12
και μια 3η θέση στη κατηγορία Ε
 Αυτή τη φορά το αυτοκίνητο λειτούργησε άψογα ,η επιλογή ελαστικών ήταν η καλύτερη από την Quick Fit αλλά η οδήγηση του Αλεξάνδρου ήταν μέτρια.
Μεγάλη έκπληξη του αγώνα ήταν ο Παναγιώτης Ευθυμίου γιος του πολυπρωταθλητη Μιχάλη Ευθυμίου και από ότι αποδειχθεί και πολύ καλού δασκάλου ο  μικρός κέρδισε την Ε12 και έκανε καταπληκτικούς χρόνους στη γενική ,με μεγάλη χαρά είδαμε το Γιώργο Καιτατζη πάλι στους αγώνες ευχόμαστε να συνεχίσει .Μεγάλος άτυχος του αγώνα στη κατηγορία Ε ήταν ο Αντώνης Αθυμαριτης από αστοχία ελαστικού έχασε πολύτιμο χρόνο και καλές θέσεις στη γενική .
  Τέλος η Ανάβαση Σχινού επιθυμούμε να γίνει θεσμός γιατί γενικά είδαμε ότι την αγκάλιασαν οι κάτοικοι της περιοχής αγωνιζόμενοι και θεατές .
  Η συνεχεία της ομάδας και το κλείσιμο της χρονιάς ο αγώνας Ταχύτητας Τρίπολης 11&12 Δεκεμβρίου 2010 σας περιμένουμε όλους εκεί.(δελτίο τύπου)