Τρίτη 7 Δεκεμβρίου 2010

Η OlkiSportRallying στο Πρωτάθλημα και τα Κύπελλα

Ο Δ.Σπανός και η OSR ( OlkiSportRallying ) συμμετείχε με την υποστήριξη της « ΤΥΠΟΤΡΑΣΤ » στο 31 ΡάλιΠαλαδιο . Κρίσιμος αγώνας σε ασφάλτινο έδαφος με την συμμετοχή πολλών και ικανών πληρωμάτων με « ειδικότητα » στον συγκεκριμένο αγώνα. Τα « πρωταθληματικά » πληρώματα θα αντιμετώπιζαν ισχυρούς συνδυασμούς προσανατολισμένους σε ειδικότερους στόχους και απαλλαγμένους απο τη ανάγκη ανάπτυξης στρατηγικής κατά την διάρκεια του αγώνα.
Στόχος της ομάδος όπως πάντα η νίκη  και η στρατηγική για την κατάκτηση της διάκρισης στην πρώτη εξάδα του ΠΠΡ. Μετά την κατάκτηση δύο podium- 3η θέση στο Πανελλήνιο Κύπελλο Χώματος  2010 και την κατάκτηση  ενός ακόμη podium της 2ης  θέσης στο Πανελλήνιο ‘Επαθλο Χώματος στην κατηγορία Ν/4 .
 
Η ομάδα ξεκίνησε τον αγώνα απο την 3η  θέση του ΠΠΡ και παρά το γεγονός όμως ότι το ξεκίνημα του αγώνα  έγινε εξαιρετικά δυναμικά  ένα σπασμένο  ημιαξόνιο στην πρώτη ειδική αποτέλεσε την αιτία της εγκατάλειψης.
Ο αγώνας εξελίχθηκε  δυνατά και με  έντονο συναγωνισμό , η διαφορά όμως βαθμών που είχε η ομάδα απο τα πληρώματα που την ακολουθούσαν στο Πρωτάθλημα  αρκούσε για τη διατήρηση της 4ης  θέσης της Γενικής Κατάταξης  της  βαθμολογίας στο Πανελλήνιο  Πρωτάθλημα
 
Πανελληνιο Κύπελλο Χώματος
Η  “ O.S.R “ στο podium για το 2010
 Ολοκληρώθηκε με το 20Ο 3SSRallySprint της ΑΟΛΑΠ το Πανελληνιο Κύπελλο Χώματος του 2010 .      
Η “ O.S.R ”   με εξαιρετικές εμφανίσεις κατά τη διάρκεια της χρονιάς κατάφερε να πανηγυρίσει  με την κατάκτηση της 3ης θέσης της Γενικής Κατάταξης οδηγών και  την 2η  συνοδηγών   απέναντι  σε άξιους συνδιασμούς συναθλητών.
 
‘Επαθλο Χώματος
Η “ OSR” στην δεύτερη θέση του θεσμού για το 2010
 
‘Ενας ακόμη  θεσμός ολοκληρώθηκε γα το 2010. Η “ OSR ” κατέκτησε το δεύτερο podium συνεχίζοντας την επιτυχημένη   χρονιά   με    την  2η  θέση οδηγού και συνοδηγού στην Γενική Κατάταξη  στην  κατηγορία  των « μεγάλων »  Ν/4 αυτοκινήτων .