Δευτέρα 31 Ιανουαρίου 2011

To ξεκίνημα της νέα χρονιάς έκανε η Α.Λ.Α.Κορινθίας  με την κοπή της καθιερωμένης πίτας στην Κυριακή 30/1/2011 αλλά και την τακτική Γενική Συνέλευση της Λέσχης .
Ικανοποιητική η προσέλευση των μελών του σωματείου αλλά και νέων αγωνιζομένων και φίλων του μηχανοκίνητου αθλητισμού  που έκαναν αιτήσεις για εγγραφή .
Στην αρχή  της διαδικασίες τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στην μνήμη του μέλους μας και αντιδημάρχου Κορινθιών Γιάννη Ανδρέου ,στην συνέχεια ο  Προέδρος Γιώργος Σωτηρόπουλος έκοψε την πίτα και το τυχερό φλουρί ήταν στο κομμάτι του Σπύρου Τσαμαντά .
Ακολούθησε η απονομή πλακετών στους αγωνιζόμενους μέλη μας που διακρίθηκαν την χρονιά που μας πέρασε ,  ξεκινώντας από τους Σπανό Διονύση & Γκότοβο Σωτήρη για την 4η θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Rally 2010, και την 3η θέση στο κύπελλο Χώματος 2010 η απονομή έγινε από τον αγωνοδίκη Βασίλη Βασιλείου .
Οι Σουρλής Μακάριος & Δελώτας Θεοδόσης για την 1η θέση στο Κύπελλο Χωμάτινων Ραλλυ Σπριντ 2010 στην Κατηγορία 2000+ ,την απονομή έκανε ο Αλυτάρχης του Ράλι Κορίνθου Ανδρέας Ταγκαλάκης .
Οι Οικονόμου Σωτήρης & Γρηγόρης Ανδριανόπουλος για την 3η θέση στην F2 του  Κυπέλλου Χώματος 2010 και την 2η θέση στο Κύπελλο Χωμάτινων Σπριντ στην Κατηγορία 1600 ,την απονομή έκανε ο Κώστας Βασιλόγιανννης
Τελος οι απονομές τους οδηγούς έκλεισαν με τον Γιώργο Μπάσδελη για την 2η θέση στο Κύπελλο Ασφαλτινων Σπριντ στην Κατηγορία 1400 , την απονομή έκανε ο Σταμάτης Κατσίμης.

 Ακολούθησε η απονομή πλακέτας στον Λάμπη Κουρτέση  ,το ΔΣ τον τίμησε για την προσφορά του και την βοήθεια του από τα πρώτα βήματα της Λέσχης έως σήμερα ,την απονομή έκανε ο Δημήτρης Σουφρίλας επίτιμος Πρόεδρος της ΑΛΑΚορίνθίας .

Η εκδήλωση συνεχίστηκε με την Γενική Συνέλευση ,όπου ο Ταμίας Ασημάκης Σωτηρόπουλος παρουσίασε τα οικονομικά του συλλόγου και τον προϋπολογισμό για την νέα χρονιά , ο Πρόεδρος έκανε ενημέρωση για την Ομοσπονδία και την διαδικασίες για την έκδοση αγωνιστικής άδειας και ο Γενικός Γραμματέας ανακοίνωσε στην προκήρυξη εσωτερικού κυπέλλου για τους αγωνιζόμενους την Λέσχης μας .
  

Καλους Αγώνες σε όλους

Δελτίο Τύπου